Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Dealdonkey.com

Elke dag scherp geprijsde dagdeals bij DealDonkey.

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een super lage prijs, die nergens anders goedkoper te vinden is. De aanbiedingen van DealDonkey zijn erg afwisselend en verrassend. De aanbiedingen variëren van merkkleding tot aan elektronica, alles voor de beste prijs! Elke dag vanaf klokslag 11:00 uur komen er nieuwe acties online, wees er snel bij want op=op!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Dealdonkey.com. Als je vervolgens bij Dealdonkey.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Dealdonkey.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Dealdonkey.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Dealdonkey.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Dealdonkey.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook