Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.800 Jiggies

DEEN

DEEN is al jarenlang één van de supermarkten met de hoogste klantentrouw van Nederland.

Keer op keer bewijzen nieuw geopende filialen dat onze supermarkt aansluit bij de wensen van een breed publiek. Eind 2012 is DEEN begonnen met een eigen webwinkel. DEEN heeft de grootste bloemen- en plantenafdeling van alle supermarkten in Nederland. Zowel op de winkelvloer als op het distributiecentrum werken veelal vakmensen met een vakdiploma op bloemen en plantengebied. DEEN mag zichzelf de 'Beste bloemen supermarkt van Nederland' noemen, iets waar we uiteraard zeer trots op zijn.

Onze bloemen komen elke dag vers van de veiling en staan 's middags al in de winkels of worden verzonden door het hele land. Op het distributiecentrum in Hoorn zorgen onze medewerkers ervoor dat de bloemen die 's ochtends worden ingekocht, worden verwerkt tot prachtige boeketten die in een mooie cadeauverpakking gratis worden thuisbezorgd in heel Nederland. Verser kan het niet! De mooiste boeketten bestel je makkelijk en snel op bloemenvandeen.nl!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van DEEN. Als je vervolgens bij DEEN een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.800 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij DEEN voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar DEEN hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van DEEN en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij DEEN hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook