Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Dekbedcorner.nl

Ruim assortiment slaaptextiel waardoor jij elke ochtend uitgerust en vrolijk wakker wordt.

Een goede nachtrust begint bij Dekbed Corner.
Shop dekbedovertrekken, dekbedden, hoeslakens, kussens, kussenslopen en nog veel meer artikelen.
Dekbedcorner.nl heeft artikelen voor elke portemonnee, van een donsen dekbed tot scherp geprijsde dekbedovertrekken die in de sale zijn.

Ook heeft Dekbedcorner.nl een speciale kids categorie met kinderdekbedovertrekken met verschillende film opdrukken zoals Disney, Marvel en bijvoorbeeld Universal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Dekbedcorner.nl. Als je vervolgens bij Dekbedcorner.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Dekbedcorner.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Dekbedcorner.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Dekbedcorner.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Dekbedcorner.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook