Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Dekbed-discounter.nl

Dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in bedartikelen, denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens etc.

Dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in bedartikelen, denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens etc.Slechts sinds korte tijd actief maar met hun jaren lange e-commerce kennis hebben zij nu al een gevestigde naam weten te creëren. Daarnaast hebben zij door een uitgedachte invulling van hun bedrijfsprocessen de verwachting van de klant ten alle tijden kunnen overtreffen. Mede dankzij het gebruik van een professionele fulfilment partner waar zij ten alle tijden een voorraad van +1000 stuks aanhouden verloopt de logistieke afhandeling van alle orders spoedig en vlekkeloos.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Dekbed-discounter.nl. Als je vervolgens bij Dekbed-discounter.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Dekbed-discounter.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Dekbed-discounter.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Dekbed-discounter.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Dekbed-discounter.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook