Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +25 Jiggies

DeKoffieboon.be

De webshop richt zich voornamelijk op de verkoop van koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken.

De webshop heeft onlangs een nieuwe look gekregen en er zijn heel wat producten bijgekomen. De webshop richt zich voornamelijk op de verkoop van koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken. Buiten koffiebonen is er ook een beperkt gamma aan gemalen koffie, koffiepads, koffiekoekjes, Thee,…Het is de bedoeling om de grootste koffiebonen webshop van België te worden.Van het merk Kimbo zijn we het goedkoopst in de benelux !Er is gratis verzending vanaf 99€.Er kunnen promotiecodes ingevoerd worden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van DeKoffieboon.be. Als je vervolgens bij DeKoffieboon.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +25 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij DeKoffieboon.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar DeKoffieboon.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van DeKoffieboon.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij DeKoffieboon.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook