Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +35 Jiggies

Desigual

Elk seizoen droomt het Desigual design team - bestaande an een collectie van meer dan 1.000 stuks, met zowel kleding en accessoires.

DESIGUAL KLEEDT MENSEN, GEEN LICHAMEN Elk seizoen droomt het Desigual design team - bestaande uit twintig ontwerpers - van een collectie van meer dan 1.000 stuks, met zowel kleding en accessoires, opgebouwd rond één enkel concept. Het is een rode draad die de lijn geheel laat weergalmen met dezelfde filosofie. Zo zijn Real Life, Magic Stories, Luxury feelings, Me & You, Better&Better, Wow en Life is Cool inderdaad een aantal van de leidmotieven die Desigual heel veel op de voorgrond heeft geplaatst.De Desigual collecties - voor dames, heren en kinderen – beantwoorden behoorlijk op de heersende vraag naar welzijn, levenskwaliteit, vrije tijd of ecologische stijl. De producten in deze collecties, die ontworpen zijn zonder een blik op de huidige trends, proberen speciale kleding te zijn. Ze bieden een hoge toegevoegde waarde, zo zijn ze geproduceerd in deeltjes, elk met een eigen ontwerp, kleur en stof, en vervolgens samengevoegd in verschillende combinaties. Desigual gebruikt geen materiaal op de conventionele manier, patchwork van off-cuts van verschillende soorten materiaal hoort inderdaad bij de identiteit van het bedrijf. De draagkracht is jong en ‘happy-go-lucky’, geïmproviseerd en spontaan, maar met een waarneembare dosis van stijl en mode.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Desigual. Als je vervolgens bij Desigual een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +35 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Desigual voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Desigual hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Desigual en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Desigual hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook