Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Dieetpro.nl

Dieet Pro is de meest verkochte afslankshake in drogisterijen en gezondheidswinkels.

Dieet Pro is de meest verkochte afslankshake in drogisterijen en gezondheidswinkels. Zo is Dieet Pro bij winkelketen De Tuinen al 3 jaar op rij het meest populaire afslankproduct. Op Dieetpro.nl wordt Dieet Pro ook verkocht tegen de adviesprijs, maar middels kortingscodes kunnen de consumenten dit product goedkoper krijgen dan in de winkel. Op de website is bovendien veel informatie te vinden over het dieet en het gebruik van dit product, evenals tips, adviezen en recepten.USP's• Officiële leverancier en merkhouder van Dieet Pro;• Het meest verkochte afslankproduct;• Gemiddelde orderwaarde van € 70,-;• Betalen in een veilige en vertrouwde omgeving met iDeal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Dieetpro.nl. Als je vervolgens bij Dieetpro.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Dieetpro.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Dieetpro.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Dieetpro.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Dieetpro.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook