Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

DigiDingen.nl

Al ruim 9 jaar specialist in het leveren van accu`s, laders en aanverwante artikelen voor o.a. foto/videocamera's, laptop's, powertools en smartphones.

Digidingen.nl is al ruim 9 jaar specialist in het leveren van accu`s, laders en aanverwante artikelen voor o.a. foto/videocamera's, laptop's, powertools en smartphones. De producten zijn gemakkelijk te bestellen en uit eigen voorraad leverbaar. Digidingen.nl levert uitsluitend kwaliteitsproducten met standaard 3 jaar garantie en voor 17:00 besteld is dezelfde dag nog gratis verzonden!USP's:• Altijd gratis verzending; • 3 jaar garantie;• Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden;• Zeer scherpe prijzen, daar bovenop nog aantrekkelijke duo en combi deals bij aankoop van meerdere artikelen;• Q-shops keurmerk;• Betalen kan met iDeal, PayPal, vooruitbetaling, MR Cash, creditcard en rembours.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van DigiDingen.nl. Als je vervolgens bij DigiDingen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij DigiDingen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar DigiDingen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van DigiDingen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij DigiDingen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook