Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +45.000 Jiggies

Ditzo

Sluit eenvoudig en snel je verzekeringen af bij Ditzo.

Ditzo is al 3 maal op rij verkozen tot meest klantgerichte verzekeraar.
Ditzo biedt verzekeringen die slechts bevatten wat je echt nodig hebt. Denk hierbij aan heldere voorwaarden en gemakkelijk aan te passen, waar en wanneer je maar wilt.
Je ontvangt:
- Autoverzekering WA > 18.000 Jiggies
- Autoverzekering WABC > 22.500 Jiggies
- Autoverzekering WAVC > 45.000 Jiggies
- Aansprakelijkheidsverzekering > 7.200 Jiggies
- Inboedelverzekering > 13.050 Jiggies
- Opstalverzekering > 22.500 Jiggies
- Rechtsbijstand > 5.400 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Ditzo . Als je vervolgens bij Ditzo een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +45.000 Jiggies

Cashback voorwaarden


Je berekende premie voor een autoverzekering kan op de website van Ditzo morgen hoger of lager uitvallen dan vandaag, omdat Ditzo continu aan haar premies werkt. Je berekende premie kan morgen dus hoger of lager uitvallen dan vandaag.
Je ontvangt geen Jiggies voor het afsluiten van een zorgverzekering. Deze kan je hier afsluiten.

1. Je ontvangt Jiggies bij Ditzo voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Ditzo hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Ditzo en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Ditzo hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook