Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Donelli

Schoenen bestellen doe je bij Donelli! Deze online schoenen specialist zorgt ervoor dat er bij jou niets ontbreekt.

Donelli is een bedrijf dat al ruim 80 jaar bestaat. Er zijn inmiddels 3 vestigingen in Nederland, waarvan 2 in Bilthoven en 1 in Vleuten. En uiteraard nu ook een webshop. Bij Donelli vind je een prachtige collectie in alle denkbare stijlen. Donelli staat voor service, kwaliteit en een persoonlijke bediening. Ga naar Donelli en geniet hier nu van!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Donelli. Als je vervolgens bij Donelli een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor sale artikelen ontvang je tot 23 Jiggies per euro.

1. Je ontvangt Jiggies bij Donelli voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Donelli hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Donelli en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Donelli hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook