Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Doublefonline.nl

Doublefonline.nl is al ruim 6 jaar een begrip met winkels in Barneveld en Amersfoort., waar klanten terecht kunnen voor alle drogisterijproducten.

Doublefonline.nl is al ruim 6 jaar een begrip met winkels in Barneveld en Amersfoort. Bij Doublefonline.nl kunnen klanten terecht voor alle drogisterij-, cosmetica-, parfum-, nagel-, afro-, kappers- en haarproducten. Doublefonline.nl staat garant voor een goede service en producten met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Klanten zijn altijd verzekerd van een geweldig assortiment en de laagste prijzen.Waarom kopen klanten bij Doublefonline.nl?- Scherpe prijzen;- Betalen na ontvangst mogelijk;- Meer dan 10.000 producten op voorraad;- Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Doublefonline.nl. Als je vervolgens bij Doublefonline.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Doublefonline.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Doublefonline.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Doublefonline.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Doublefonline.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook