Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +4.500 Jiggies

Driveguide.nl

DriveGuide is een app ontwikkeld voor zowel zakelijk als particuliere reizigers, die alle data accuraat inzichtelijk gemaakt en veel functies omvat.

Als je gebruik maakt van DriveGuide kun je gemakkelijk en snel sparen bij Jiggy. Je ontvangt namelijk tot +9.000 Jiggies als je een aankoop doet bij DriveGuide.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Driveguide.nl. Als je vervolgens bij Driveguide.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +4.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

Jiggies zijn afhankelijk van jouw aankoop. Je zult dus niet altijd +9.000 Jiggies ontvangen!

1. Je ontvangt Jiggies bij Driveguide.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Driveguide.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Driveguide.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Driveguide.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook