Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

Drukbedrijf.nl

Op zoek naar een betrouwbare online drukkerij? Drukbedrijf.nl is niet alleen de drukkerij van Amsterdam, maar ook van het web.

Op zoek naar een betrouwbare online drukkerij? Drukbedrijf.nl is niet alleen dé drukkerij van Amsterdam, maar ook van het web. Gewaardeerd met vijf sterren op Trustpilot is Drukbedrijf.nl de nr. 1 in druk- en printwerk. Bestel eenvoudig goedkoop drukwerk of kom gezellig langs om uw wensen te bespreken. Bovendien kan Drukbedrijf.nl binnen 24 uur een bestelling leveren aan huis.Belangrijk voor bezoekers:• Drukbedrijf.nl wil graag met affiliates samenwerken, heeft u ideeën, andere beloningsstructuren, opmerkingen etc. neem dan vrijblijvend contact met op. Drukbedrijf.nl wil samen met affiliates een win-win situatie creëren. Om in contact te komen kunt u gebruik maken van het ticketsysteem;• Drukbedrijf.nl is goedgekeurde partner van stichting Webshop-keurmerk;• Klanten kunnen per iDEAL, creditcard en op rekening betalen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Drukbedrijf.nl. Als je vervolgens bij Drukbedrijf.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Drukbedrijf.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Drukbedrijf.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Drukbedrijf.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Drukbedrijf.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook