Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +38 Jiggies

Drukland.be

Goedkoop drukwerk: Kleine prijzen, groot verschil.

Drukland.be is de goedkoopste online drukkerij van België.  De website en het bestelproces zijn gemaakt om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor is online drukwerk bestellen een fluitje van een cent bij Drukland.be.Waarom zijn wij zo goedkoop?Bij Drukland.be betaalt de klant gegarandeerd de laagste prijs voor het drukwerk. Door diverse opdrachten slim te combineren en deze orders te drukken op grote persen bespaart Drukland.be enorm op drukwerk kosten, afval en onderhoud van dure machines. Ook heeft Drukland.be geen dure accountmanagers, duur pand en overtollige BackOffice. Dat is de reden waarom Drukland.be drukwerk tegen de laagste prijs van België  kan aanbieden.Waarin is Drukland.be anders dan andere online drukwerk aanbieders?Heeft u geen ontwerp? Geen probleem! Naast het uploaden van uw eigen bestand, heeft u nu bij Drukland.be ook de mogelijkheid om zelf uw drukwerk te ontwerpen. Met keuze uit meer dan 6.000 unieke ontwerpen die ontworpen zijn door professionele designers, is er voor iedereen wel een geschikt ontwerp te vinden. Tevens kan er, tijdens het ontwerpen, gebruik worden gemaakt van fotobibliotheek met daarin 14 miljoen gratis foto’s. Uniek in België!ProductassortimentIedereen kan bij  Drukland.be terecht voor drukwerk. Of je nu consument, ZZP’er, MKB’er of multinational bent, Drukland.be kan aan iedere wens voldoen. Drukland.be staat bekend om haar ruime productaanbod, wat door vaste en zorgvuldig gekozen partners wordt geproduceerd.Geheel nieuwe huisstijl of gewoon een simpele flyer of visitekaartje? Het kan allemaal bij Drukland.be!Kortom; De kracht van Drukland.be:- Gegarandeerd de laagste prijs;- 100% omruilgarantie;- Spoed service: drukwerk binnen 24 uur bezorgd;- Zelf drukwerk ontwerpen met de online editor van Drukland.be;- Fotobibliotheek met keuze uit 18 miljoen gratis stockfoto’s voor uw design.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Drukland.be. Als je vervolgens bij Drukland.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +38 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Drukland.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Drukland.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Drukland.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Drukland.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook