Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

DSverlichting.nl

DSverlichting.nl is de lampenwinkel als het gaat om designverlichting. U vindt bij DSverlichting.nl lampen die verdeeld zijn in groepen:
- Spots
- Vl

DSverlichting.nl is de lampenwinkel als het gaat om designverlichting. U vindt bij DSverlichting.nl lampen die verdeeld zijn in groepen:- Spots- Vloerlampen- Vloerlampen LED- Hanglampen- Hanglampen LED- Tafellampen- Bureaulampen- Wandlampen- Plafondlampen- Kinderlampen- Badkamerlampen- lichtbronnen- Halogeenlampen- GloeilampenMomenteel biedt DSverlichting.nl designlampen aan van merken zoals:- Bankamp- Freelight- Grossmann- Harco Loor- Highlight- Holtkötter- Ilfari- Leclerq en Bouwman- Lirio ( philips )- Osram- Philips- Slamp- Steinhauer- OverigOverige informatieDSverlichting.nl is een onderdeel van Don Luce en Don Luce is een grote lampenwinkel van 800m2 waar dus ook een groot magazijn aan verbonden is. De meeste populaire lampen zijn dan ook direct uit voorraad leverbaar.De lampen die niet op voorraad zijn, zijn vaak direct beschikbaar bij onze leveranciers.Voor die lampen zijn de levertijden ook zeer gering.Wat biedt DS verlichting u als affiliateGezien de hoge orderbedragen kan deze campagne affiliates interessante commissies opleveren. DSverlichting.nl biedt exclusieve en zeer gewilde producten aan, die goed converteren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van DSverlichting.nl. Als je vervolgens bij DSverlichting.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij DSverlichting.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar DSverlichting.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van DSverlichting.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij DSverlichting.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook