Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Duo Sleep

Duo Sleep is de enige aanbieder die het mogelijk maakt om een tweepersoons dekbed met elkaar te combineren.

Duo Sleep is de enige aanbieder waarbij het mogelijk is zelf je tweepersoons dekbed samen te stellen. Het tweepersoons dekbed kan bestaan uit verschillende materialen en diktes, dit maakt het slapen voor iedereen comfortabel.

Naast de samengestelde dekbedden zijn op de webshop ook kussens, moltons, hoeslakens, badjassen, slaapmonitors en dekbedovertrekken te koop.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Duo Sleep. Als je vervolgens bij Duo Sleep een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Duo Sleep voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Duo Sleep hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Duo Sleep en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Duo Sleep hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook