Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Durexshop.nl

Bij Durex bestel je 100% veilig, anoniem en discreet Durex kwaliteitsproducten kopen. Durexshop.nl verkoopt de nieuwste Durex artikelen. Naast Durex condooms zi

Durexshop.nl is dé officiële online winkel van Durex.

Durexshop.nl verkoopt de nieuwste Durex artikelen. Naast Durex condooms zijn er Durex sex toys, Durex glijmiddelen en Durex massage gels 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bestellen in de webshop. Wanneer er voor 24:00 besteld is, wordt de bestelling de volgende werkdag thuis bezorgd. Durexshop biedt zelfs een Same Day Delivery Service aan wanneer er voor 12:00 besteld is. Alle bestellingen worden anoniem en discreet verzonden. Niemand ziet dat er Durex verstuurd wordt.

Waarom Durexshop promoten?
- Bij Durexshop is alles van Durex ruim op voorraad.
- Wij bieden hoge kortingen, de beste deals en de nieuwste Durex producten.
- Bij een bestelling vanaf €30,- krijgt u een gratis Durex product

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Durexshop.nl. Als je vervolgens bij Durexshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Durexshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Durexshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Durexshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Durexshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook