Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Dyson

Dyson is een merk dat zich heeft onderscheiden door zijn enorm innovatieve vermogen. Hierdoor is het merk bekend in meer dan 65 landen wereldwijd.

Dyson biedt stofzuigers zonder onderhoud, snoerloze steelstofzuigers, luchtreinigers die verkoelen en verwarmen en nieuwe innovatieve haardrogers.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Dyson. Als je vervolgens bij Dyson een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Dyson voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Dyson hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Dyson en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Dyson hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook