Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

eDreams

Het breedste aanbod van vluchten, hotels en op maat gemaakte pakketvakanties tegen de scherpste prijzen.

eDreams is een toonaangevend online reisbureau met aanbod van meer dan 60,000 vluchtroutes van meer dan 440 vliegmaatschappijen. Daarnaast biedt eDreams ook 250,000 hotels aan op 40,000 bestemmingen wereldwijd en ook complete vakantiepakketten en autoverhuur via geavanceerde zoek- en reserveringstechnologie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van eDreams . Als je vervolgens bij eDreams een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt alleen een vergoeding voor het boeken van vluchten. Helaas niet voor een hotel of auto boeking.


1. Je ontvangt Jiggies bij eDreams voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar eDreams hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van eDreams en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij eDreams hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook