Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +6 Jiggies

Eglobalcentral.nl

eGlobal Central is een wereldwijde online shop voor alle merken van consumenten electronica en gadgets afkomstig vanuit de hele wereld.

eGlobalCentral.nl richt zich op het aanbieden van een ruime selectie van de nieuwste elektronische producten aan consumenten tegen zeer scherpe prijzen.

Je kunt kiezen uit een groot assortiment aan fotografische en andere elektronische producten. Denk aan compacte camera’s, DSLR’s, lenzen, maar ook snel verkopende mobiele telefoons en tablets tegen de scherpste prijzen in de V.S. en Europese markten.eGlobalCentral.nl biedt al meer dan 5 jaar online shopping diensten aan op het gebied van elektronica.

eGlobalCentral.nl belooft concurrerende lage prijzen en gratis verzendingen op al haar elektronische producten. eGlobalCentral.nl biedt consumenten ook een 14-dagen retourbeleid en tot 24-maanden garantie op de meeste elektronische producten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Eglobalcentral.nl. Als je vervolgens bij Eglobalcentral.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +6 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Eglobalcentral.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Eglobalcentral.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Eglobalcentral.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Eglobalcentral.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook