Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Easyvoice Telecom

Easy Voice Telecom is de revolutionaire Telefoonprovider.

Easy Voice Telecom maakt belkosten voor de particuliere en zakelijke klanten zo goedkoop mogelijk. Easy Voice Telecom biedt zowel vaste- en mobiele telefonie aan. Daarnaast is Easy Voice Telecom ook de aanbieder voor internet voor thuis.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Easyvoice Telecom. Als je vervolgens bij Easyvoice Telecom een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Easyvoice Telecom voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Easyvoice Telecom hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Easyvoice Telecom en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Easyvoice Telecom hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook