Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Elysium

Kom heerlijk genieten in sauna & wellnessresort Elysium.

Vlakbij Rotterdam en Den Haag, middenin het natuurgebied de Rottemeren, ligt het sfeervolle Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Zo dwaal je van tropische watervallen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam, of via de Hollandse duinen en het strand naar de ruime tuin omgeven door bossen. Blijf drijven in het grote zoutwaterbad, beleef een opgieting of klankschaalsessie en geniet van heerlijke hapjes en drankjes in ons á la carte restaurant, Grill & Chill, buffetrestaurant of koffiehuis.

• Leukste uitje van Zuid-Holland in 2016;
• Behoort tot de top drie wellnessresorts van Nederland;
• Grootste aantal sauna’s, stoom- en zwembaden in Nederland;
• Sfeervolle en wereldse inrichting;
• Mooiste Hamam van Nederland!
• Dagelijks groot aanbod opgietingen en klankschaalsessies;
• Ruime keuze aan bijzondere sauna’s en baden;
• Culinair genieten bij de verschillende restaurants met eigen sfeer en specialiteiten;
• Badkledingdag: iedere maandag;
• Damesdag: iedere laatste donderdag van de maand.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Elysium. Als je vervolgens bij Elysium een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Elysium voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Elysium hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Elysium en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Elysium hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook