Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

energiedirect.nl

Energiedirect.nl is de grootste, eenvoudigste en voordeligste online energieleverancier van Nederland.

Energiedirect is al sinds 2002 gespecialiseerd in het regelen van energie op een eenvoudige en voordeligee manier. Daarnaast maakt energiedirect gebruik van groene stroom en CO2-neutraal gas, zonder hier extra kosten voor te rekenen.

Kies voor energiedirect als energieleverancier en ontvang 22.500 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van energiedirect.nl. Als je vervolgens bij energiedirect.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij energiedirect.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar energiedirect.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van energiedirect.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij energiedirect.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook