Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +45.000 Jiggies

ENGIE

Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor je beschikbaar.

De energie van vandaag kennen we nu wel. Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor he beschikbaar. Energie die mooi is voor de wereld en voor jou.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van ENGIE. Als je vervolgens bij ENGIE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +45.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij ENGIE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar ENGIE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van ENGIE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij ENGIE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook