Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Epine

Epine is een camerashop met een ruim assortiment met veel verschillende merken. Epine blinkt uit op gebied van kennis, service en specialisme.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Epine. Als je vervolgens bij Epine een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

Epine is een camershop met een ruim assortiment in camera's en alarmsystemen. Het assortiment is erg breed en bestaat uit veel verschillende merken, zoals: Lumiére, Duhau, Smanos en nog veel meer. De verschillende webshops worden gerund met grote betrokkenheid voor klantenservice en klanttevredenheid. Hierdoor worden de klanten optimaal geadviseerd met kundigheid van de medewerkers.

1. Je ontvangt Jiggies bij Epine voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Epine hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Epine en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Epine hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook