Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Erovibes BE

Leuke sextoys via Erovibes.

Erovibes biedt jou de leukste sextoys waar je altijd al van droomde en over fantaseerde! Surfen op onze site bezorgt jou gegarandeerd ondeugende gedachten en kriebels in je buik!

Erovibes.be verzendt alles discreet in blanco verpakkingen via bpost. 80% van onze klanten maakt gebruik van de bpack service van bpost, wat inhoudt dat ze de bestelling zelf kunnen ophalen waar en wanneer ze willen in een bpost afhaalpunt of bpost 24/7 pakjesautomaat.

Elke klant krijgt een gratis geschenk bij zijn bestelling en boven de € 50,- zijn er geen verzendkosten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Erovibes BE. Als je vervolgens bij Erovibes BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Erovibes BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Erovibes BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Erovibes BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Erovibes BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook