Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +18.693 Jiggies

Essent BE

Essent.be is een Belgische leverancier van elektriciteit en aardgas en maakt, samen met Essent Nederland, deel uit van innogy.

Vanuit het hoofdkantoor in Kontich zijn dagelijks 150 collega’s in de weer om betaalbare, betrouwbare én duurzame energie tot bij de klanten te krijgen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Essent BE. Als je vervolgens bij Essent BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +18.693 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Essent BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Essent BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Essent BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Essent BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook