Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Etsy

Begin met kopen én verkopen op Etsy.

Etsy biedt consumenten een persoonlijke en betekenisvolle shop-ervaring en geeft zelfstandige, creatieve ondernemingen uit de hele wereld de tools waarmee ze succesvol kunnen worden. Het is onze missie om handel opnieuw vorm te geven, om zo bij te dragen aan een duurzamere wereld die iedereen meer voldoening geeft.Etsy is een platform waarop mensen uit de hele wereld met elkaar in contact komen om handgemaakte en vintage producten te kopen en verkopen.

De missie van Etsy is om handel opnieuw vorm te geven, hiermee dragen zij bij aan een duurzamere wereld.
Etsy biedt een unieke shop-ervaring aan de consument en geeft daarnaast een zelfstandige en creatieve ondernemer de mogelijkheid en tools om succesvol te worden. Etsy is namelijk het platform waarop mensen van over de hele wereld in contact kunnen komen om handgemaakte en vintage producten te kopen en verkopen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Etsy. Als je vervolgens bij Etsy een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Etsy voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Etsy hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Etsy en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Etsy hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook