Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.980 Jiggies

Eurojackpot

Koop voor € 2,- een lot en maak wekelijks kans op de Jackpot.

Bij Eurojackpot kies je 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot! Deze is minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot wel 90 miljoen euro. De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal verkochte loten. Er is elke vrijdag een trekking.

Koop een lot bij Eurojackpot en ontvang:
1 tot 2 loten > +180 Jiggies per bestelling
3 tot 5 loten > +630 Jiggies per bestelling
6 tot 8 loten > +1.080 Jiggies per bestelling
9 tot 10 loten > +1.980 Jiggies per bestelling

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Eurojackpot. Als je vervolgens bij Eurojackpot een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.980 Jiggies

Cashback voorwaarden

Helaas ontvang je geen Jiggies als de aankoop in het buitenland is gedaan. Alleen aankopen gedaan in Nederland worden goedgekeurd.


1. Je ontvangt Jiggies bij Eurojackpot voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Eurojackpot hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Eurojackpot en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Eurojackpot hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook