Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Europcar

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland.

Bij Europcar kan je terecht voor compacte personenauto's, maar ook voor ruime MPV's en personenbussen. Daarnaast biedt Europcar een breed scala aan bestelauto's, verhuisauto's, vrachtauto's en trekkers. Europcar biedt een uitstekende kwaliteit en service aan haar klanten.

Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf. Deze kwalificatie kent deze brancheorganisatie uitsluitend toe aan autoverhuurbedrijven die voldoen aan de strenge eisen die BOVAG stelt. Hierbij worden de kwaliteit en service van het autoverhuurbedrijf periodiek getoetst. Als enige van de internationale autoverhuurders behaalde Europcar Autoverhuur de maximale score van 5 sterren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Europcar. Als je vervolgens bij Europcar een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt alleen Jiggies als je een auto of bestel-, verhuis of vrachtauto in Nederland boekt en niet in andere landen.

1. Je ontvangt Jiggies bij Europcar voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Europcar hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Europcar en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Europcar hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook