Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Eurotops NL

Achter ons gespecialiseerde postorderbedrijf zit een geweldig idee: we wijden ons met passie aan de behoeften van mensen vanaf 50 jaar jong.

Het succesverhaal van Eurotops begon in 1985 en heeft zich bewezen als een klassieke postordercatalogus, gevestigd in Duitsland, Langenfeld (Rheinland). Vandaag de dag bieden we ons diverse productaanbod ook online aan. Moderne bestelmethoden, de beste service: we leveren alleen exclusieve nieuwe producten uit de hele wereld gemakkelijk aan huis.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Eurotops NL. Als je vervolgens bij Eurotops NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Eurotops NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Eurotops NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Eurotops NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Eurotops NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook