Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Expedia.nl

Expedia behoort tot een van de meest toonaangevende fullservice onlinereisagent ter wereld.

De websites van Expedia zijn gelokaliseerd in 31 landen die beschikken over ruim 510.000 te boeken accommodaties over heel de wereld. De keuze is ruim in bestemmingen en autoverhuurmogelijkheden en er is veel keuze in verschillende airlines.
Meer dan 510.000 te boeken accommodaties over de gehele wereld, meer dan 400 airlines en een grote keus aan autoverhuurmogelijkheden en bestemmingen

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Expedia.nl. Als je vervolgens bij Expedia.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies als er gebruik wordt gemaakt van een kortingscode.

1. Je ontvangt Jiggies bij Expedia.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Expedia.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Expedia.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Expedia.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook