Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Eye-fashion.nl

In de Eye Fashion webshop worden zonnebrillen, verrekijkers, meteorologische artikelen, loepen en andere optische bij artikelen verkocht.

In de Eye Fashion webshop worden zonnebrillen, verrekijkers, meteorologische artikelen, loepen en andere optische bij artikelen verkocht. De verkoop van zonnebrillen heeft hierbij de hoogste prioriteit. De opzet van de webshop is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk toegankelijk door het merkenmenu en verschillende filters.

Klanten krijgen standaard 10% korting op alle (merk)zonnebrillen uit het assortiment. Merken zoals Ray Ban, Persol, D&G by Dolce & Gabbana, Guess, Carrera, Vogue, Serengeti, Fendi, CK by Calvin Klein, Sinner, Polaroid, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Lacoste, Diesel, Adidas, Nike en Esprit en meer worden verkocht! Alle artikelen worden uit voorraad geleverd, waardoor de levertijd slechts 2-3 werkdagen is. Een groot voordeel is dat webshopklanten met servicevragen niet alleen online, maar ook altijd bij een van de 7 winkels in Zuid-Holland terecht kunnen.

Eye Fashion (www.eye-fashion.nl) is een regionale, gerenommeerde optiekketen met 7 vestigingen in de Bollenstreek. In deze winkels worden naast zonnebrillen, ook complete brillen, glazen en contactlenzen verkocht. Eye Fashion is onderdeel van Van der Wiel BV, dat al in 1937 opgericht werd.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Eye-fashion.nl. Als je vervolgens bij Eye-fashion.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Eye-fashion.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Eye-fashion.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Eye-fashion.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Eye-fashion.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook