Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Fame-electronics.nl

Fame-€“Electronics.nl is Nederlands goedkoopste en leukste webwinkel op het gebied van Consumenten Elektronica.

Bij Fame–Electronics.nl vind je alle kabels, stekkers, autoladers, accessoires voor smartphone, iPad, laptop, computer of je spelcomputer. Ook heeft Fame–Electronics.nl de nieuwste gadgets op het gebied van o.a. Bluetooth speakers, Bluetooth koptelefoons en Sport Pro Action camera’s voor zeer scherpe prijzen en alles op voorraad, dus direct leverbaar.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Fame-electronics.nl. Als je vervolgens bij Fame-electronics.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Fame-electronics.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Fame-electronics.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Fame-electronics.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Fame-electronics.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook