Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Fashionstore.nl

Fashionstore.nl is een grote online modewinkel. Zij volgen de nieuwste trends in de modewereld en verkopen de mooiste artikelen.

Fashionstore.nl is een grote online modewinkel. Zij volgen de nieuwste trends in de modewereld en verkopen de mooiste artikelen. Naast kleding voor heren, dames en kinderen, verkopen ze ook lingerie, accessoires artikelen, drogisterij artikelen en tassen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Fashionstore.nl. Als je vervolgens bij Fashionstore.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Fashionstore.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Fashionstore.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Fashionstore.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Fashionstore.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook