Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +54.000 Jiggies

FBTO

Bij FBTO kun je je auto, je reis maar ook je zorg verzekeren en daarbij ontvang je Jiggies.

FBTO maakt het mogelijk om de verzekeringen aan te passen aan jouw situatie. FBTO is dan ook tot de meest klantgerichte verzekeraar van 2018 verkozen.

Voor de volgende verzekeringen ontvang je Jiggies:
Aansprakelijkheid = 9.000 Jiggies
Auto = 36.000 Jiggies
Caravan = 9.000 Jiggies
Doorlopende reis = 13.860 Jiggies
Inboedel = 13.500 Jiggies
Opstal = 13.860 Jiggies
Overlijdensrisico = 36.000 Jiggies
Pleziervaartuig = 9.000 Jiggies
Rechtsbijstand = 11.250 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van FBTO. Als je vervolgens bij FBTO een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +54.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen vergoeding voor overige verzekeringen.

1. Je ontvangt Jiggies bij FBTO voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar FBTO hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van FBTO en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij FBTO hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook