Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Feestpruikenwinkel

Begin nu met het promoten van de Feestpruiken winkel. Deze winkel is de online specialist voor feestpruiken, carnavalspruiken en verkleedpruiken. Alle feest

Begin nu met het promoten van de Feestpruiken winkel.
Deze winkel is de online specialist voor feestpruiken, carnavalspruiken en verkleedpruiken. Alle feestpruiken kunnen snel uit voorraad geleverd worden.

Zoekt u een pruik voor een feest, carnaval of toneelstuk? Dan zit u goed bij de Feestpruikenwinkel.nl, met meer dan 800 soorten pruiken is er voldoende keus voor iedereen. Naast vele feestpruiken, carnavalspruiken, verkleedpruiken en gekleurde pruiken heeft deze winkel ook vele pruiken van diverse bekende sterren, zoals Michael Jackson, Tina Turner, Lady Gaga en de New kids. Voor een originele of gekke feestpruik gaat u dus naar de Feestpruikenwinkel.nl.

- Kortingscodes en acties mogen niet gepubliceerd worden zonder toestemming. Met uitzondering van de speciale acties voor affiliates die via Daisycon gecommuniceerd zijn.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Feestpruikenwinkel. Als je vervolgens bij Feestpruikenwinkel een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Feestpruikenwinkel voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Feestpruikenwinkel hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Feestpruikenwinkel en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Feestpruikenwinkel hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook