Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Fitnessapparaat

Ben je opzoek naar fitnessapparaten die waarde hechten aan kwaliteit en eenvoud? Dan ben je bij Sporttrader aan het goede adres!

Sporttrader is sinds 2001 actief in Nederland. Het bedrijf kenmerkt zich door eenvoud, speciale service, klantvriendelijkheid, kwaliteit en productkennis. Het assortiment is erg breed, zo verkoop SporttraderL crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeitrainers, spinbikes, trilplaten en nog vele andere fitnessapparaten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Fitnessapparaat. Als je vervolgens bij Fitnessapparaat een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Fitnessapparaat voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Fitnessapparaat hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Fitnessapparaat en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Fitnessapparaat hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook