Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +2.250 Jiggies

Flapoorstickers.nl

Flapoorstickers is een innovatief hoogstandje waarmee je geheel zonder operatie flaporen kan verminderen

De flapoorstickers van Otostick zorgen ervoor dat men zonder operatie geen last meer heeft van flaporen. Het is een cosmetische oorcorrector bestaande uit een transparante (bijna onzichtbare), hypoallergene sillicone prothese die de oren in de juiste positie houdt.

De stickers worden door middel van een speciale lijm bevestigd, het is volkomen pijnloos en zonder bijwerkingen! Zo heeft u geen dure en pijnlijke operatie meer nodig!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Flapoorstickers.nl. Als je vervolgens bij Flapoorstickers.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +2.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Flapoorstickers.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Flapoorstickers.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Flapoorstickers.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Flapoorstickers.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook