Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +63 Jiggies

Flexpowereurope.com

FlexPower is hét product tegen stijve en stramme spieren! Het is de nummer 1 sportcrème onder sporters in de Verenigde Staten en maakt nu naam in Europa.

FlexPower is hét product tegen stijve en stramme spieren! Het is de nummer 1 sportcrème onder sporters in de Verenigde Staten en maakt nu naam in Europa. In Nederland zijn inmiddels officiële partnerships gestart met de KeukenKampioen Divisie, betaaldvoetbalclub Excelsior, RedBull-sportevenementen en diverse bekende sporters. FlexPower is ideaal te gebruiken als aanvulling op de warming-up of herstel. Beter opwarmen en sneller hestellen doen sporters met FlexPower!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Flexpowereurope.com. Als je vervolgens bij Flexpowereurope.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +63 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Flexpowereurope.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Flexpowereurope.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Flexpowereurope.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Flexpowereurope.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook