Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Flinndal Sport

Flinndal Sport is onderdeel van het grote bedrijf Flinndal. Flindall Sport biedt sportsupplementen met een wetenschappelijk bewezen werking.

Flinndal sport is een uniek bedrijf op de Nederlandse supplementenmarkt. Flinndal Sport is onderdeel van een van de grootste aanbieders van voedseldsupplementen, Flinndal. Flindall Sport verkoopt sportsupplementen die gericht zijn op de fanatieke sporter, om hiermee zijn prestaties te verbeteren.

Flinndal Sport levert de beste kwaliteit sportsupplementen met een wetenschappelijk bewezen werking. De supplementen worden onafhankelijk getest en zijn gecertificeerd dopingvrij.

Flinndal Sport maakt slechts gebruik van hun eigen supplementen, hierdoor kan de kwaliteit behouden worden en de prijs laag blijven.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Flinndal Sport. Als je vervolgens bij Flinndal Sport een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Flinndal Sport voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Flinndal Sport hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Flinndal Sport en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Flinndal Sport hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook