Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +77 Jiggies

Florient.nl

Een bloemboeket is voor elk moment een geschikt cadeau. Floriënt Express verkoopt de mooiste en kwalitatief beste boeketten in alle soorten en formaten.

Floriënt Express heeft een ruim assortiment waardoor er voor ieder moment een geschikt boeket te vinden is. De boeketten bestaan uit onder andere: rozen, lelies en de eustoma. Verder wordt er gebruik gemaakt van seizoensgebonden bloemen, hierbij is te denken aan: tulpen, zonnebloemen en pioenrozen.

Naast bloemen verkoopt Floriënt Express ook andere geschenken die aan huis geleverd worden. Denk hierbij aan: planten, vazen, chocolade, champagne, knuffels, wijn en fruitmanden.

Verder biedt Floriënt Express bloemabonnementen aan, hierbij kun je zelf kiezen wanneer en hoe vaak je een bloemboeket wenst te ontvangen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Florient.nl. Als je vervolgens bij Florient.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +77 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Florient.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Florient.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Florient.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Florient.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook