Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +11.025 Jiggies

Flowtrack.be

FlowTrack: sportieve vakanties voor jong en oud. FlowTrack is een reisorganisatie die zich specialiseert in sportieve vakanties voor jong en oud,

FlowTrack: sportieve vakanties voor jong en oud.
FlowTrack is een reisorganisatie die zich specialiseert in sportieve vakanties voor jong en oud, voor kleine en grote groepen. Of je nu houdt van wintersport, mountainbike, surfen, kitesurfen of gewoon lekker chillen aan het strand, bij FlowTrack zit je aan het juiste adres!
Tijdens de zomer kunnen jongeren kiezen uit een uitgebreid aanbod van SummerCamps (leeftijd 16+) en JuniorCamps (13 tot 15 jaar). FlowTrack biedt supercoole zomerkampen aan met proffesionele begeleiding.

Tijdens de tussenseizoenen organiseert FlowTrack mountainbikeweekends voor volwassenen onder de merknaam ShortBike. Begeleide mountainbike tochten op TOP bestemmingen in Europa: Vogezen, Zwarte woud, Eifelgebergte, Elzas, Ardennen en zelfs de Pyreneeën laat
ShortBike niet links liggen. In 2010 start ShortBike met een road programma voor de wegfietsers.

In de winter organiseert FlowTrack shortski’s en all-in wintersportvakanties.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Flowtrack.be. Als je vervolgens bij Flowtrack.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +11.025 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Flowtrack.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Flowtrack.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Flowtrack.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Flowtrack.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook