Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Flyboarding.nl

Flyboarden is de "extreme" sport van dit moment! De basis is veilig en makkelijk om te leren door jong en oud.

Flyboarden is dé "extreme" sport van dit moment! De basis is veilig en makkelijk om te leren door jong en oud. Voor wie de basis onder de knie heeft zijn er talloze stunts en capriolen met het Flyboard uit te halen. Van salto’s en schroeven tot hoge duiken in het water. Na een theoriesessie helpt een van de instructeurs u in het juiste wetsuit en worden de helm en het zwemvest aangereikt. Wanneer het Flyboard door de instructeur goed aan de voeten is vastgemaakt kunt u het water betreden. U gaat op uw buik liggen in het water met uw voeten richting de kant, wanneer de instructeur wat gas geeft trekt degene die aan het Flyboarden is de instructeur op de waterscooter mee.Zodra er genoeg ruimte en diepte is kan de pret van het Flyboarden beginnen!Flyboarding.nl is te vinden bij het gezellige Clubhuis Waterlinie gelegen aan de Noorderplassen West in Almere. Alle toeschouwers kunnen onder het genot van een hapje en drankje het Flyboard spektakel aanschouwen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Flyboarding.nl. Als je vervolgens bij Flyboarding.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Flyboarding.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Flyboarding.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Flyboarding.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Flyboarding.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook