Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +25 Jiggies

Fopshop.nl

De Fopshop.nl is een aanbieder van diverse feest-artikelen en biedt een complete collectie waaronder verkoop en verhuur van feestkleding.

De Fopshop.nl is een aanbieder van diverse feest-artikelen en biedt een complete collectie waaronder verkoop en verhuur van feestkleding. In de webshop kunnen de bezoekers een duidelijk beeld vormen van de mogelijkheden op feestartikelen gebied. Via een duidelijk gestructureerde site en een prettig menu, zijn meer dan 10.000 artikelen online te bekijken en te bestellen. Het is altijd een geslaagd feest als je bij de Fopshop.nl bent geweest.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Fopshop.nl. Als je vervolgens bij Fopshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +25 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Fopshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Fopshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Fopshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Fopshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook