Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +47 Jiggies

Fotocover.be

Een gepersonaliseerde cover is een unieke accessoire. Iets dat je zelf kan ontwerpen en je onderscheidt van de rest.

Een gepersonaliseerde cover is een unieke accessoire. Iets dat je zelf kan ontwerpen en je onderscheidt van de rest. Fotocover is het eerste en enige bedrijf in België dat enkel en alleen smartphone hoesjes maakt. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de kwaliteit van het product en een breder assortiment aanbieden.WAAROM WIJ? DAAROM:- covers voor verschillende smartphone modellen: iPhone, iPod, iPad, Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, Motorola en Blackberry- in verschillende kleuren beschikbaar- volledig gepersonaliseerd en dus uniek- ideaal als cadeau- gratis levering (en binnen de twee werkdagen)- geleverd in een organisch zakje- postpakketje past in de brievenbus- breed publiek- zeer goedkoop- twee covers kopen = 3 euro korting!- drie covers kopen = 6 euro korting!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Fotocover.be. Als je vervolgens bij Fotocover.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +47 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Fotocover.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Fotocover.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Fotocover.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Fotocover.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook