Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.463 Jiggies

Gaypartner.be

Ben jij op zoek naar een leuke date? Gaypartner.be

Gaypartner.be is dé gaydating site voor gays in België of Nederland die op zoek zijn naar een date, ontmoeting, relatie of een avontuur.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Gaypartner.be. Als je vervolgens bij Gaypartner.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.463 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Gaypartner.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Gaypartner.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Gaypartner.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Gaypartner.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook