Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +90 Jiggies

GazZup.com

Bouw of verbeter uw auto website in minder dan vijf minuten! GazZup.com is de eerste software leverancier ter wereld waarmee dit snel en eenvoudig kan.

Bouw of verbeter uw auto website in minder dan vijf minuten!GazZup.com is de eerste software leverancier ter wereld waarmee u heel snel en eenvoudig, online een autogerelateerde website kunt bouwen. De combinatie tussen een forum en een marktplaats maakt het uniek. Maar er is meer:• Eigen tijdlijn voor iedere gebruiker (WhatZup);• Foto albums;• Link directory;• Evenementen kalender;• Blogs;• Advertentie inkomsten;Showcase: www.Tunezup.comDeze enorm populaire tuning website draait volledig op de GazZup software.GazZup geeft autoliefhebbers het plezier in het beheren van een website terug.GazZup fuels your website!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van GazZup.com . Als je vervolgens bij GazZup.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +90 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij GazZup.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar GazZup.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van GazZup.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij GazZup.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook