Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Geboorte-feestwinkel.nl

Hoera een meisje of een jongen geboren, de Geboorte-feestwinkel.nl heeft alles voor een kraamfeest.

Hoera een meisje of een jongen geboren, de Geboorte-feestwinkel.nl heeft alles voor een kraamfeest. Uw bezoekers bestellen eenvoudig geboorte versiering en kraamkado’s. Het is ook mogelijk om kraamkado’s met een boodschap naar een ander adres te laten versturen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Geboorte-feestwinkel.nl. Als je vervolgens bij Geboorte-feestwinkel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Geboorte-feestwinkel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Geboorte-feestwinkel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Geboorte-feestwinkel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Geboorte-feestwinkel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook