Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Geboortexpress.nl

GeboorteXpress is een uitgebreide webshop met een keuze uit ongeveer 1000 producten.
GeboorteXpress verzorgt alles op het gebied van versiering rondom de

GeboorteXpress is een uitgebreide webshop met een keuze uit ongeveer 1000 producten.GeboorteXpress verzorgt alles op het gebied van versiering rondom de geboorte, binnen in de woning en buiten de woning. Hierbij kunt u denken aan raamdecoraties, ooievaars, geboorteborden, standaard versiering enz enz. Het assortiment bestaat uit kraamcadeaus met en zonder naam, veel ontworpen in eigen atelier, een uniek produkt dus. Ook voor geboortebedankjes kan men er terecht.GeboorteXpress onderscheidt zich door een snelle levering, 98% van de produkten is leverbaar tussen de 2-5 werkdagen.Er worden vele soorten betaalmethoden aangeboden;voor de Nederlandse markt maar ook voor de Belgische markt.Enkele aangeboden betalingsopties zijn iDEAL, Afterpay, betalen op factuur, vooraf overmaken, Maestro, rembours, Paypal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Geboortexpress.nl. Als je vervolgens bij Geboortexpress.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Geboortexpress.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Geboortexpress.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Geboortexpress.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Geboortexpress.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook